Persoonlijke begeleiding tijdens uw afslankprogramma

Wilt u ook zo graag afvallen, maar lukt u dit niet alleen?

"Wat me direct opviel was het enthousiasme waarmee Meryem ons ontving en de stimulans en het vertrouwen waarmee zij de mensen het zelfvertrouwen geeft om dit dieet tot een succes te volbrengen."

Graag begeleid ik u bij uw afvalproces en steun ik u daar waar nodig. Als ervaringsdeskundige weet ik waar u tegenaan kunt lopen bijhet aanpassen van uw levensstijl. Na het jarenlang begeleiden van anderen bij dit proces heb ik gezien wat het oplevert als u weer de baas bent over uw eigenlijf. U liefdevol daarin coachen en begeleiden is waar ik energie van krijg.

In de salon wordt u regelmatig gewogen en indien gewenst opgemeten.

Intake
Het intakegesprek duurt circa 45-60 minuten. We maken kennis met elkaar en ik geef uitleg over het proteine dieet en de 4 fases. Ook wordt u gewogen.

Wij rekenen 20,00 euro voor het eerste intakegesprek. Mocht u tijdens deze eerste afspraak beslissen het proteine dieet te gaan volgen dan is het intakegesprek helemaal gratis.

(Komt u met iemand mee alleen voor een weging? Dat kan voor 5 euro)

"Meryem wist meteen hoe het zat met mij, ik kon merken dat ze zelf ook wist hoe moeilijk het is om af te vallen, maar ze gaf mede moed om te starten."

Weging
U wordt gewogen op de Tanita BC 1000 die ons van alle benodigde informatie voorziet, namelijk:

  • Gewicht
  • Body Mass Index (BMI)
  • Vochtpercentage
  • Vetpercentage
  • Botmassa
  • Viscerale vetwaarde
  • Metabolische leeftijd
  • Inname dagelijkse calorieen
  • En nog veel meer..

Opmeting
Ook wordt u indien gewenst opgemeten, zodat u naast de hierboven genoemde punten ook de afgevallen centimeters ziet.

(momenteel vanwege de 1,5-meter-maatregel helaas niet mogelijk)

Volgende afspraken

De vervolgafspraken duren circa 20 minuten. U wordt weer gewogen en we bespreken hoe het u de afgelopen tijd is vergaan. Ik bied u advies, steun en een perspectief. Ik heb het zelf allemaal ook meegemaakt, dus ik weet hoe u zich voelt: fysiek en mentaal.

Ook buiten de afspraken sta ik graag voormijn klanten klaar. Als coach stopt mijn begeleiding niet bij de deur. U kunt mij altijd via mijn 06nummer benaderen.

De begeleidingskosten zijn geheel gratis, mits u bij ons de proteine-producten aanschaft die u per fase nodig heeft! Mijn coaching is bij de prijs van de producten inbegrepen

"Echt honger had ik niet en het snelle resultaat stimuleert ook. Had ik eens een dip dan wist Meryem mij er steeds weer doorheen te slepen. Al snel besloot mijn man om ook mee te gaan doen. Ondertussen hebben we allebei ons streefgewicht gehaald en zijn we een heel ander mens geworden. Energieker en zelfverzekerder, wat een goed gewicht allemaal niet voor je kan doen!"

Extra begeleiding

Heeft u graag meer dan 20 minuten de tijd met mij?  Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn dan wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Dit geldt ook als u mijn begeleiding wilt, maar uw producten ergens anders afneemt.

Mocht u hier behoefte aan hebben, geeft u dit dan aan bij het maken van uw afspraak.

Opmeting
Ook bij de vervolgafspraken kunt u indien gewenst worden opgemeten, zodat u ook de afgevallen centimeters kunt zien naast de punten die onder "Weging" vermeld staan. Geeft u dit dan aan bij het maken van uw afspraak. Aangezien het opmeten extra tijd in beslag neemt, vragen wij hier een kleine bijdrage van 5,00 euro voor.

U kunt het!
In de salon wordt u geadviseerd, gemotiveerd en kunt u met uw vragen terecht. Deze persoonlijke begeleiding geeft u meer kans van slagen.

U bent diegene die het moet doen, maar wij gaan er samen voor!

"Nu is het zaak om op gewicht te blijven. Maar ook daar helpt Meryem ons mee. Want de begeleiding gaat door zolang als wij daar behoefte aan hebben."

Afspraak afzeggen?
Wilt u een afspraak afzeggen? Doet u dit dan uiterlijk 48 uur voor de geplande afspraak.

Afvallen in tijden van Covid-19

Uw gezondheid is belangrijk voor mij. Daarom houden we in mijn praktijk 1,5 meter afstand. We wegen wel, maar opmeten is tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u griep-of verkoudheidsklachten? Neem dan contact op. We verplaatsen de afspraak en ik bezorg u de benodigde producten op een veilige manier, zodat u het dieet gewoon kunt voortzetten.

We doen het samen!


U kunt hier pinnen.


© 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl