Recensies:

Onderwerp: Gastenboek
Een recensie van: Meryem de Groot   28-04-2017

Vanwege teveel spam berichten hebben wij het gastenboek gesloten. U kunt alle berichten nalezen, maar een berichtje plaatsen is niet meer mogelijk.

Onderwerp: Vastberaden
Een recensie van: Desiree   13-01-2017

Tweede bezoek weer hartelijk ontvangen en heeft mij goed opgepept om verder te gaan.

Onderwerp: slankkey
Een recensie van: Margo   15-04-2016

Ik ben mijn hele leven al aan t lijnen maar zonder succes. Ik zit nu 4 weken bij slankkey en ben helemaal tevreden! De producten zijn lekker en dat maakt t makkelijk om vol te houden. De begeleiding is super. Een hongergevoel heb ik in deze hele maand nog niet gehad. Dit dieet is echt aan iedereen aan te raden!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Linda   01-04-2016

Na ongeveer alle dieeten, pillen en diverse andere afslankconcepten nu eindelijk een methode gevonden die helemaal bij me past maar bovenal ook super goed werkt en vol te houden is! Na de bevalling wilde ik graag wat kilo's kwijt en nu na 3 weken ben ik al ruim 5 kg verloren, een goed resultaat dus! Daarnaast vind ik Meryem een fijne consulent en iemand die je altijd weer positief kan stimuleren. Kortom ik word slank door de juiste sleutel! :)

Onderwerp: SLankkey
Een recensie van: Jolanda   30-12-2015

Ik ben in september begonnen met Slankkey, na zoveel afvalpogingen was dit het laatste wat ik wilde proberen. Mijn schoonzus was er erg veel mee afgevallen en zei steeds, jij kunt het ook. Het is goed vol te houden. Ze heeft gelijk gekregen het gaat super goed. Ik zag wel op tegen de feestdagen al dat lekkers, maar ik heb hele bewuste keuzes gemaakt. En dan zie je op de weegschaal dat het wel meevalt. Nu nog de laatste paar kilo,s. Maar dat gaat zeker lukken met de begeleiding van Slankkey. TOP. Dus twijfel je nog, gewoon doen iedereen kan het.

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Ilhame   31-10-2015

Zo veel diŰten uitgeprobeerd maar ik zweer het nu echt bij slankkey! het is makkelijk vol te houden.. Je hebt geen honger gevoel plus je blijft gemotiveerd omdat je goed word begeleid tijdens deze fases en je ziet wekelijks resultaten ..Ik zeg 1000000% slankKey.

Onderwerp: Afvallen voor de kerst
Een recensie van: Miriam   23-10-2015

Ieder jaar kom ik met de feestdagen wat kilo┤s aan en dit jaar heb ik besloten om een paar kilo af te vallen voordat de feestdagen beginnen! Ik was niet helemaal overtuigd van dit dieet, maar wilde het toch proberen Ún ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Door de enthousiasme van Meryem wordt je nog meer gemotiveerd om door te gaan en ik ben heel blij dat ik hieraan ben begonnen. Laat de feestdagen maar komen, hahaha! :-)))

Onderwerp: Vakantiekilo's
Een recensie van: Esther   20-08-2015

Nu de vakantie weer voorbij is is het de hoogste tijd om weer de aangekomen kilo's van de afgelopen tijd eraf te krijgen. Begin augustus heb ik contact opgenomen met Slankkey en nu al in een korte tijd een paar kilo kwijt. Super tevreden en blij toe dat ik de stap heb gezet! Goed vol te houden, lekkere producten en fijne begeleiding!

Onderwerp: daar gaan we dan!!
Een recensie van: annemieke van helderen   22-01-2015

vandaag dag 1 van mijn allerlaatste poging in de strijd tegen de vele kilo\'s overgewicht. vol goede moed begin ik nu. wish me luck!!

Onderwerp: Meegedaan
Een recensie van: RenÚ   16-11-2014

Ikzelf ben geen lid van de club, maar ben wel bezig met afvallen.
Ben tevens ook in het bezit van een gastric bypass.
Mijn vrouw Petra doet wel met jullie mee. Ze zat in fase 1 en moest nog een paar kilo's om naar fase 2 te mogen.
ze wilde eigenlijk smokkelen om eerder te gaan dan de bedoeling was.
Ik heb gezegd, als jij nog 1 week doorgaat dan doe ik met je mee.
Ben ook mee naar Meryam geweest, mocht op de weegschaal en ben mee gaan doen met Petra.
Het resultaat was geweldig!

Ik ben het met iedereen eens als ze zeggen/schrijven dat het lekkere producten zijn en dat het helpt.

Voor iedereen, hou vol en ga zo door.


  


┬ę 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl