Recensies:

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Mariella   24-10-2014

Eindelijk een manier om met lekkere produkten toch af te vallen. Er is zoveel keus, dat er genoeg tussen zit wat je lekker vindt en dan werkt het ook! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om naar Slankkey te gaan en Meryem motiveert je goed! Echt een aanrader!!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Petra 21-10-2014   21-10-2014

Ik ben sinds 22-9-2014 bezig t en het gaat goed. natuurlijk heb je moeilijke momenten maar met welk dieet niet. De producten zijn LEKKER.

een echte aanrader als je kilo\'s af wil vallen!

SLANKKEY is echt de sleutel naar een gezond gewicht.

Onderwerp: Slankkey!
Een recensie van: Sabah   26-09-2014

Ik ben sinds een week bezig met dit dieet maar man wat voel ik me hier lekker bij. Mensen die mij kennen weten dat ik altijd aan het lijnen ben. Vaak met resultaat maar wordt het na een paar weken beu en komt alles er dubbel en dwars weer aan. Ik moet zeggen dat ik de producten zo lekker vind dat ik niet eens een dagje hoef te zondigen. Ben zo benieuwd naar mijn eerste weegmoment! Succes allemaal!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Marieke   06-08-2014

De eerste week zit er bijna op, en het gaat super! Geen hongergevoel! Morgen mijn eerste weegmoment, spannend!!
Voor wie het niet alleen kan, het werkt echt!!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Maaike   15-07-2014

Al jaren ben ik bezig met verschillende soorten diŰten. Ik heb alles geprobeerd, maar niets hielp. Begin dit jaar was een tante van mij begonnen met dit dieet en door haar ben ik enorm gemotiveerd en dacht ik dat wil ik ook! Ik heb meteen een afspraak gemaakt. Ik heb geen hongergevoel, de producten zijn echt lekker (vooral de chocoladewafels) en de begeleiding door Meryem is super! Bedankt Meryem!!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Erica   28-05-2014

Ben superblij! Altijd slank geweest maar ineens begint de leeftijd een rol te spelen en ga je richting de overgang en wordt je stofwisseling langzamer, waarschijnlijk herken je het wel! zomaar in anderhalf jaar 10 kilo aangekomen. Ja, hoort erbij zeggen ze dan! Ben via een kennis in contact gekomen met Meryem van Slankkey en ze beloofde mij dat ze mij zou helpen om af te vallen en inderdaad het lukt, het gaat super. Ben nu mijn 7e week ingegaan en het dieet werkt super, lekkere produkten en absoluut geen hongergevoel. Dankjewel Mereym, ik voel me toppie xx
Onderwerp: heb er zin in
Een recensie van: Yayla   28-05-2014

veel positieve verhalen gehoord via vriendinnen die ervaring hadden en steeds bezig zijn bij Slankkey ,dankzij hun goed gemotiveerd volgende next week is my week the spirit is in the house !!:))

Onderwerp: Slank Key
Een recensie van: Carien Ansems-Schalks   11-05-2014

Vele diŰten gevolgd en vele malen streefgewicht behaald tot ja juist......


Heb na een week met deze producten een zeer goed gevoel het is echt anders dan anders. En dit gaat helemaal goed komen. Lees je dit omdat je ook op zoek bent naar een afval methode twijfel niet en gun je deze stap. Je lijf is het huis waarin je woont en dat heeft goed onderhoud nodig.

Onderwerp: goed gevoel
Een recensie van: janine   09-05-2014

Met een goed gevoel ga ik maandag beginnen aan het dieet. Met de steun van Meryam gaat dit vast lukken heb er alle vertrouwen in!

Onderwerp: eindelijk starten
Een recensie van: Marion   29-04-2014

EINDELIJK ga ik morgen beginnen.
heb er zoveel zin in en weet zeker dat dit gaat lukken!!

  


┬ę 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl