Recensies:

Onderwerp: Geweldig!
Een recensie van: Ilse   05-04-2014

Sinds vier weken ben ik bezig met het dieet! Het gaat ontzettend goed... Natuurlijk kent het ook moeilijke momenten, maar op zo'n moeilijke dag krijg je ineens een motiverende mail! Geweldige ondersteuning!
Niet langer twijfelen...maar starten!

Onderwerp: Slankkey de oplossing
Een recensie van: Karin verbunt   29-03-2014

Ik ben eind januari begonnen en nu al bijna op mijn streefgewicht. Ik vind het een superdieet en het is voor iedereen aan te raden. Nooit een hongergevoel, je mag veel dingen eten en de begeleiding is super!! Dus voor iedereen die nog twijfeld maak een afspraak en je zal zien dat het echt werkt!!

Onderwerp: Slankkey
Een recensie van: Karin   13-02-2014

Op 4 januari ben ik begonnen met het dieet.. Ik voel me supergoed, de producten zijn lekker en de begeleiding prima. Ik had nooit durven dromen dat dit in zo een korte tijd zou lukken.

Onderwerp: Geweldig
Een recensie van: Zoraida   (zlouer1982@gmail.com)   09-02-2014

Geweldig 6 januari begonnen en nog wat te gaan maar ik ben slank tegen de zomer en ik ben blij dat ik nu iets gevonden heb dat wel werkt bedankt tot woensdag

Onderwerp: Goede voornemens!
Een recensie van: Stephanie   02-02-2014

Op 2 januari had ik mijn eerste afspraak bij SlankKey staan. Vol enthousiasme ben ik 3 januari direct gestart aan mijn goede voornemens. Woorden komen te kort om aan te geven hoe blij ik ben dat ik hieraan ben begonnen. Twijfel niet langer en neem contact op met Meryem. Het is echt de moeite waard. Bedankt Meryem, jij geeft mij iedere keer weer het zetje wat ik nodig heb. Tot donderdag :)

Onderwerp: Geweldig!
Een recensie van: Kim   12-01-2014

Op 2 januari begonnen. Het dieet is heel duidelijk uitgelegd en vol goede moed ben ik aan het dieet van SlankKey gestart. Echt geweldig! Ik verheug me nu al op de volgende afspraak. Zo blij dat ik deze stap genomen heb.

Onderwerp: Bestelling
Een recensie van: Linda   30-12-2013

Vorige week heb ik voor het eerst een bestelling gedaan en ik kreeg meteen een reactie terug!

Vandaag mijn bestelling per post ontvangen en daar zaten zelfs gratis producten bij. Het zag er allemaal netjes uit. Bedankt voor de fijne afhandeling! :-)

Onderwerp: Enthousiast
Een recensie van: Emel   28-12-2013

Ik ben nu vanaf september bezig met het dieet van SlankKey en ben dol enthousiast Nog heel even en dan zit ik in fase 4 en kan ik het al afronden. Yes!

Onderwerp: Werkt echt!
Een recensie van: Esther   23-12-2013

Lekkere producten, goede begeleiding (bedankt Meryem) en goed resultaat! In 1 woord, Geweldig!

Onderwerp: Slank het nieuwe jaar in
Een recensie van: Suzanne   22-12-2013

In april ben ik aan het Slankkey dieet begonnen en onder begeleiding van Meryem. Dit jaar heb ik eindelijk niet als goede voornemen \"afvallen\" op mijn lijstje staan. Die kan ik namelijk afstrepen. Ik ben zo ontzettend blij. Heel erg bedankt Meryem voor je steun!

  


┬ę 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl