Hoe werkt het proteinedieet?

De werking

Eiwitten in plaats van koolhydraten

Het dieet beperkt de opname van koolhydraten en vetten en is samengesteld uit proteinen (eiwitten). De producten bestaan uit eiwitten en aminozuren met een zuiverheid van 100% om ervoor te zorgen dat u alleen vetmassa verliest en dat uw spiermassa wordt behouden.

Ketose
Na 48 uur heeft het lichaam zijn suikerreserves verbruikt en spreekt het lichaam de vetreserves aan. Er treedt dan ketose op. Het lichaam heeft geenkoolhydraten meer om te verbranden en gaat over op het verbranden van vetreserves. Zo verliest uw volume en gewicht.


Met diverse maaltijdvervangers op weg naar ketose

4 fases

Ons proteinedieet bestaat uit 4 fases. Inde 4 fases bouwen we de producten geleidelijk af zodat het jojo-effect wordt bestreden. Onder het kopje '4 fases' kunt u lezen hoeveel producten u per fase mag nuttigen. De producten zijn divers en bestaan onder andere uit crackers, brood, omeletjes, repen, chips, etc..  

Hoe lang u in een bepaalde fase blijft is afhankelijk van meerdere factoren. Hierover informeer ik u graag tijdens het intakegesprek.

 

"Nee, niet alleen shaken tot je een ons weegt, maar een divers dieet dat je in stapjes terugbrengt naar een normaalvoedingspatroon."

 

Sporten: ja of nee?

In de eerste 2 weken van het dieet kunt u beter rustig aan doen, omdat uw lichaam moet wennen aan het nieuwevoedingspatroon. Het is mogelijk dat u zich de eerste 2 weken wat slapper voelt.
Daarna is het niet noodzakelijk om te sporten tijdens het volgen van ons proteinedieet. Toch raden wij u wel aan om na die eerste 2 weken van het dieet een aantal keer per week te sporten/bewegen. Wandelen, fietsen of zwemmen zorgt ervoor dat uw huid niet verslapt, maar strak blijft. Tevens zal de bestrijding van cellulitis op deze manier extra effectief zijn. ┬ę 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl