Vorige pagina
Champignonsoep met paddenstoelen
 
Ingrediënten:
  • 1 Zakje champignonsoep
  • Bakje gemengde paddestoelen
  • Stukje lente ui
  • Peterselie
  • Zout en peper 
Bereidingswijze: snijd de paddestoelen, lente ui en peterselie in stukken en bak deze in een eetlepel olie goudbruin.Voeg naar smaak zout en peper toe.
Bereid de champignon soep zoals aangegeven op de verpakking en voeg de gebakken groenten toe.

Kruidenomelet met sla
 
Ingrediënten:
  • 1 Zakje fijne kruidenomet
  • 5 Kleine romatomaatjes
  • ½ Groene paprika
  • 1/4 Krop ijsbergsla
  • ½ Ui
  • 5 Stengels verse bieslook
  • 1 Theelepel azijn
  • Mosterd, sojasaus, vers gemalen peper en zeezout
Bereidingswijze: Snijd de romatomaatjes in vieren, snijd de paprika en ijsbergsla in stukken en de ui in ringen. Maak een dressing van azijn, in stukjes gesneden bieslook, mosterd, sojasaus, verse peper en zeezout. Meng de groente door elkaar en voeg dressing toe. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin. Leg de sla op de omelet.

Omelet met kaas en paksoi
 
Ingrediënten:
  • 1 Zakje omelet kaas
  • 1 Struik paksoi
  • 50 Gram kastanje champignons
  • 1/8 Rode peper, 1/8 cm. verse gemberwortel
  • ½ Eetlepel sojasaus, 2 eetlepels ollijfolie
  • 2 Takjes verse koriander
  • Gemalen koenijt. versgemalen pepper, zeezout
Bereidingswijze: Snijd de paksoi en champignons in stukken. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd deze fijn. Schil de gemberwortel en snijd deze in hele kleine stukjes. Wok alles in 1 eetlepel olijfolie beetgaar. Voeg de sojasaus, koenijt, peper en zeezout toe. Bak de omelet in 1 eetlepel olijfolie aan beide zijde bruin. Leg de de groenten op de omelet en garneer met fijngesneden koriander.

Oosterse pasta
 
Ingrediënten:
  • 1 Zakje tagliatelle
  • 100 Gram groene kool
  • 1/8 Rode peper
  • ½ Ii
  • 1 Eetlepel sojasaus, 1 eetlepel olijfolie
  • 1 Thelepel (hot) kerriepoeder
  • Versgemalen pepper, zeezout
Bereidingswijze: Verwijder de pitjes uit de peper. Snijd de kool, rode peper en ui en bak dit alles in een wok met een eetlepel olijfolie. Voeg na een paar minuten 2 eetlepels water en de sojasaus toe. Stoof de kool beetgaar. Breng op smaak met (hot) kerriepoeder, peper en zout. Roer de beetgare pasta door de kool.


Ā© 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl