Vorige pagina
Biefstuk met gemengde paddestoelen
 
Ingrediënten:
  • 100 Gram biefstuk
  • 200 Gram gemengde paddestoelen
  • 1 Eetlepel gesnipperde ui
  • 1 Teentje knoflook
  • 1 Eetlepel gesnipperde bieslook of bosui
  • 2 Eetlepels olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper
Bereidingswijze: Bak de paddestoelen met de ui en de knoflook in 1 eetlepel olijfolie beetgaar. Kruid met zeezout en zwarte peper. Roer de bieslook of bosui er kort door. Bak de biefstuk in 1 eetlepel hete olijfolie snel aan beide zijden bruin en laat de biefstuk naar wens garen. Kruid met zeezout en zwarte peper.

Noodles met biefstukreepjes

Ingrediënten:
  • Zakje FormaSlim tagliatelle
  • 40 Gram biefstuk in reepjes
  • 150 Gram snijboontjes in stukjes
  • 1 Handje taugé
  • 1 Teen knoflook geperst
  • 1 Eetlepel sojasaus
  • 1/2 Rode peper, zaadjes verwijderd en in ringetjes
  • 1 Eetlepel zonnebloemolie
Bereidingswijze: Meng de olie met de sojasaus en knoflook en laat de biefstuk minimaal 15 minuten marineren. Kook ondertussen de tagliatelle of noodles in circa 20 minuten gaar. Roerbak de biefstuk met de snijboontjes en rode peper en voeg op het laatst een handje taugé toe. Meng de tagliatelle of noodles met de biefstukreepjes en groenten.

Gevulde Aubergine met tonijn

Ingrediënten:
  • 1 Aubergine
  • 1 Blikje tonijn in water
  • ½ Rode paprika in stukjes
  • ½ Ui gesnipperd
  • 1 Teen knoflook gesneden
  • 2 Eetlepels italiaanse kruiden
  • 1 Eetlepel olijfolie
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden eruit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, ui, knoflook, italiaanse kruiden en tonijn. Schep de olijfolie erdoor. Vul de aubergine helften met het mengsel. Zet het geheel in een ovenschaal en dek af met aliminiumfolie, laat 40 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

Shoarma van lamsvlees met andijvie

Ingrediënten:
  • 1 Zakje Forma slim  broodmix
  • 100 Gram lamsvlees in stukjes
  • 200 Gram andijvie schoongemaakt en gesneden
  • 1 Eetlepel gesnipperde ui
  • 2 Eetlepels olijfolie
  • Shoarma kruiden
Bereidingswijze: Bak het broodje volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. kruid het lamsvlees met de shoarmakruiden en bak het vlees in 2 eetlepels hete olijfolie. Doe de andijvie en de ui bij de shoarma en laat het even meebakken.
 

Ā© 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl