Vorige pagina
Komkommer met zeezout

Ingrediënten:
  • 1 Komkommer
  • Zeezout met kruiden
Bereidingswijze: Snijd de komkommer met schil in plakjes. Bestrooi deze met zeezout met kruiden

Vanaf fase 2
kan de komkommer bestrooid worden met sesamzaadjes en belegd worden met een blokje gerookte of zelf gebakken kip
 
Ei partjes

Ingrediënten:
  • 1 Hardgekookt ei
  • 1 Takje verse peterselie
  • Ei kruiden
Bereidingswijze:  Snijd het ei in partjes en bestrooi het met fijngesneden peterselie en ei kruiden.

Vanaf fase 2 kunnen de plakjes in een halfplakje rookvlees gerold worden

Groentenspies

Ingrediënten:
  • 2 Cherry tomaatjes
  • 1 Stukje groene paprika
  • 1 Schijf komkommer met schil
  • 1 Stukje ui
  • 1 Blaadje basilicum
  • Zeezout
Bereidingswijze: Bestrooi de komkommer met zeezout. Leg achtereenvolgens op elkaar: komkommerschijfje, cherrytomaatje, paprika, ui, cherrytomaatje en blaadje basilicum. Zet vast met een sate prikker.

Vanaf fase 2 kan een blokje feta of andere kaas toegevoegd worden

Gevuld ei

Ingrediënten:
  • 1 Hard gekookt ei
  • 1 Stukje komkommer
  • 2 Stengels bieslook
  • 1 Eetlepel Griekse yoghurt 0% vet
  • Peper en zeezout met kruiden
Bereidingswijze: Snijd het hardgekookte ei door midden en haal het eigeel eruit. Rasp de komkommer en knijp deze goed uit. Voeg de Griekse yoghurt, de fijngesneden bieslook, peper en zeezout met kruiden toe aan de komkommerrasp en vul de gehalveerde eieren


┬ę 2018 Slankkey - Gombertstraat 49 - 5012 CN Tilburg - 013 - 822 19 61 - info@Slankkey.nl