Champignonsoep

2,75

Lekkere romige champignonsoep met een volle smaak. Voor de liefhebbers van champignons is deze soep een absolute aanrader!

Categorieën: ,

Beschrijving

Ingrediënten

Melkeiwitten (emulgator (lecithinen)); soja-eiwitten (emulgator (lecithinen [soja])); aroma’s [tarwegerstlactose]; zout; roompoeder [melk]; verdikkingsmiddelen (guar gom, xanthaangom, johannesbroodpitmeel); kleurstof (ammoniakkaramel); champignon 0,5%; antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); maltodextrine.

Bereidingswijze

1. Schenk 50 à 60 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3 tot 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

1. Schenk 200 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost. 3. Plaats de shakebeker zonder deksel in de magnetron en verhit de champignonsoep gedurende een minuut op de hoogste stand

Voedingswaarde

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.494 374
Energie (kcal) 353 88
Vetten (g) 4,5 1,1
-wv.verzadigd (g) 1,8 0,5
Koolhydraten (g) 9,9 2,5
-wv.suikers (g) 7,0 1,8
Vezels (g) 1,0 0,3
Eiwitten (g) 68 17
Zout (g) 8,9 2,2
Vitamine A (µg) 480 (60%*) 120 (15%*)
Vitamine C (mg) 48,0 (60%*) 12,0 (15%*)
Vitamine E (mg) 7,20 (60%*) 1,80 (15%*)
Vitamine B1 (mg) 0,70 (64%*) 0,18 (16%*)
Vitamine B3 (mg) 9,60 (60%*) 2,40 (15%*)
Vitamine B5 (mg) 3,60 (60%*) 0,90 (15%*)
Vitamine B8 (µg) 30,0 (60%*) 7,50 (15%*)
Vitamine B9 (µg) 120 (60%*) 30,0 (15%*)
Vitamine B12 (µg) 1,50 (60%*) 0,38 (15%*)

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal).

Aanbeveling dieet

Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.