Skip to main content
0

Begeleid afvallen in Tilburg?

Dan ben je bij afslankcoach Meryem van Slankkey aan het juiste adres.

Mijn visie op afvallen

Ja, ik geloof erin dat iedereen af kan vallen. De vraag is alleen op welke manier ga je het het aanpakken en hoe lang ga je deze manier volhouden? Want even eerlijk: een sapjeskuur is misschien leuk voor een week (of twee), maar is niet vol te houden.

Het dieet bij Slankkey

Het is belangrijk om een dieet te vinden wat bij je past en waarbij je geen honger meer hebt. Een dieet met begeleiding om af te vallen, waarbij je zowel hartige als zoete dingen kan eten. Dat is precies wat mijn dieet en coaching bij het afvallen je biedt. We kijken samen naar jouw voedingspatroon, je huidige levensstijl en hoe we dit op zo’n fijn mogelijke manier aan kunnen passen. Vanaf het begin voorzie ik je van mijn adviezen als afslankcoach en help ik je met hetgeen waar je tegenaan loopt.

Door de ruime keuze in het proteïne dieet, zit er voor iedereen wat lekkers bij! We streven naar een dieet wat je makkelijk vol kunt houden. En natuurlijk, blijft er ruimte voor een lekker glas wijn of een gezellige lunch.

Gratis intake plannen?

Wat zijn de voordelen?

  • Afslank- en voedingscoach in Tilburg die weet (vanuit ervaring) waar je doorheen gaat, wat je voelt en hoe het werkt. Volledig afgestemd op jouw situatie en persoonlijke wensen.
  • Tijdens de begeleiding bij het afvallen is Meryem van SlankKey zeer flexibel in tijden en afspraken. Je mag altijd vragen om advies (24/7)!
  • Het onderlinge contact is warm, liefdevol en persoonlijk. Meryem werkt met haar hart en is een echt mensen-mens. Je voelt je snel op je gemak!
  • Je komt niet terecht bij een skinny diëtist met maatje 36 en -met alle respect- enkel kennis uit de boeken. Juist de ervaring en weten hoe lastig het soms kan zijn, maakt het verschil.
  • Meer dan 750 tevreden klanten bij het begeleid afvallen in Tilburg
  • Slankkey is erg toegankelijk, makkelijk te bereiken en je wordt ontvangen bij een kantoor aan huis
  • De producten zijn lekker, voedzaam en zorgen voor een verzadigd gevoel en kunnen bezorgd worden bij jou aan huis
  • Je ziet al binnen no time resultaat
  • Je kunt direct beginnen

En niet te vergeten ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht, afvallen en op gewicht blijven. Lees gerust mijn eigen succesverhaal.

Ja, dit wil ik!

Focus op blijvende verandering

‘Ik weet hoe vervelend het is om overgewicht te hebben. Ik ken alle ongemakken die erbij komen kijken en ik weet hoe frustrerend het is als alles wat je probeert niet werkt. I’ve been there, ik weet hoe het is en wat je voelt. Juist daarom wil ik je graag helpen om op een verantwoorde en gezonde manier om af te vallen. Dit doe ik door je als afslankcoach zijnde te begeleiden bij dit proces.

Het eerste doel is het realiseren van jouw streefgewicht, dus we gaan eerst knallen! We zorgen ervoor dat die kilo’s er zo snel mogelijk afgaan en daarna dat jij op dit gewicht blijft. We creëren een leefstijl waarbij jij voelt dat je dit vol kunt blijven houden. Ook als er een paar kilo’s bijgekomen zijn, help ik je om er weer vanaf te komen. Die nazorg wordt geheel gratis aangeboden, aangezien ik ook graag wil dat jij op gewicht blijft’.

Begeleid afvallen? Let’s do it!

Wist je dat er al meer dan 750 mensen jou voor zijn gegaan?

Dus… Are you next?

Benieuwd naar de succesverhalen?

Dit is het moment om volgens je grootste potentieel te gaan leven.

Dit is het moment waarop de verandering plaatsvindt. Het is aan jou om de keuze te maken.
Investeer in jezelf en laat je begeleiden door een ervaren afslankcoach bij Slankkey in Tilburg.