Skip to main content
0

Werkwijze

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding tijdens je afslankprogramma

Wil jij ook zo graag afvallen, maar lukt dit niet alleen?

“Wat me direct opviel was het enthousiasme waarmee Meryem ons ontving en de stimulans en het vertrouwen waarmee zij de mensen het zelfvertrouwen geeft om dit dieet tot een succes te volbrengen.”

Graag begeleid ik jou bij het afvalproces en steun ik je daar waar nodig. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je tegenaan kunt lopen bij het aanpassen van je levensstijl. Na het jarenlang begeleiden van anderen bij dit proces heb ik gezien wat het oplevert als jij weer de baas bent over je eigen lijf. Mijn klanten liefdevol coachen en begeleiden is hetgeen waar ik energie van krijg.

In de salon word je regelmatig gewogen en indien gewenst opgemeten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
1

Intake

Het intakegesprek duurt circa 60 minuten. Ik geef je uitleg over de 4 fases, mijn werkwijze en we maken uiteraard kennis met elkaar. Ook word je gewogen (indien gewenst).
De kosten voor het intakegesprek zijn gratis, mits je voor ten minste € 50,00 aan producten aanschaft. Mocht dit niet het geval zijn berekenen wij € 27,50. Je kunt direct de benodigde proteïne producten aanschaffen en aan het SlankKey dieet beginnen.
"Meryem wist meteen hoe het zat met mij, ik kon merken dat ze zelf ook wist hoe moeilijk het is om af te vallen, maar ze gaf mede moed om te starten."
2

Weging

Je wordt gewogen op de Tanita BC 1000 die ons van alle benodigde informatie voorziet, namelijk:
Gewicht
Body Mass Index (BMI)
Vochtpercentage
Vetpercentage
Botmassa
Viscerale vetwaarde
Metabolische leeftijd
Inname dagelijkse calorieën
En nog veel meer..
(Kom jij met iemand mee en ben je benieuwd naar jouw weegresultaten? Hiervoor wordt € 9,99 in rekening gebracht).
3

Opmeting

Ook word je indien gewenst opgemeten, zodat je naast de hierboven genoemde punten ook de afgevallen centimeters ziet. Geef dit dan aan bij het maken van je afspraak, zodat hier voldoende tijd voor wordt gereserveerd. Voor de opmeting wordt een kleine bijdrage van €9,99 berekend.
4

Volgende afspraken

De vervolgafspraken duren circa 30 minuten. Je wordt op iedere afspraak gewogen en we bespreken hoe het de afgelopen tijd is gegaan. Ik bied advies, steun en perspectief. Ik heb het zelf allemaal meegemaakt, dus ik weet hoe jij je kunt voelen; zowel fysiek als mentaal.
Ook buiten de afspraken om sta ik graag voor mijn klanten klaar. Als coach stopt mijn begeleiding niet bij de deur. Je kunt mij altijd via mijn mobiele nummer benaderen.
De begeleidingskosten zijn geheel gratis, mits je voor ten minste € 50,00 aan producten aanschaft. Mocht je minder of geen producten aanschaffen wordt er € 27,50 in rekening gebracht.

"Echt honger had ik niet en het snelle resultaat stimuleert ook. Had ik eens een dip dan wist Meryem mij er steeds weer doorheen te slepen. Al snel besloot mijn man om ook mee te gaan doen. Ondertussen hebben we allebei ons streefgewicht gehaald en zijn we een heel ander mens geworden. Energieker en zelfverzekerder, wat een goed gewicht allemaal niet voor je kan doen!"

Begeleiding op basis van voeding (zonder aankoop proteïne producten) is ook mogelijk

Wil je graag begeleid worden op basis van voeding en heb je een stok achter de deur nodig? Ook dat is mogelijk! Het intakegesprek kost € 60,00 en de vervolgafspraken zijn € 27,50. Ook voor jou houdt mijn coaching niet bij de deur op. Via mijn mobiele nummer blijf ik dagelijks bereikbaar.

Prijslijst

Intake proteïnedieet

Intake, weging, advies
€27,50-/consult*

Consult proteïnedieet

weging, advies, afname producten
Gratis*

Uitgebreide weging

Voor niet bestaande klanten
€9,99

Opmeting

Opmeten lichaamsomvang
€9,99

Intake begeleiding

Op basis van voeding
€60,-/consult

Vervolgconsults

Op basis van voeding
€27,50-/consult
*= De consults en weegafspraken zijn gratis, mits je ten minste € 50,00 aan producten aanschaft. Mocht je minder of geen producten aanschaffen wordt er per consult € 27,50 in rekening gebracht. 

Je kunt het!

In de salon word je geadviseerd, gemotiveerd en kun je met al je vragen terecht. Vergroot je kans op succes en laat je professioneel begeleiden.
Jij bent degene die het moet doen, maar wij gaan er samen voor!

“Nu is het zaak om op gewicht te blijven. Maar ook daar helpt Meryem ons mee. Want de begeleiding gaat door zolang als wij daar behoefte aan hebben.”

Afspraak afzeggen?

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 48 uur voor de geplande afspraak.

Producten thuis bezorgen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar wel producten nodig hebben? Dan bestaat de mogelijkheid dat de producten thuis bezorgd worden (Tilburg en omgeving). Indien gewenst kun je je bestelling ook per post ontvangen.

Word jij mijn volgende succesverhaal?

Vergroot de kans op succes en laat je professioneel begeleiden. Investeer in jezelf, je bent het waard!