Na informatie via de website te hebben gelezen bel ik begin mei Meryem voor een intake- gesprek. Eigenlijk wist ik direct dat ik met mijn eigen wilskracht en een stok achter de deur vanuit Slankkey deze uitdaging met mezelf zou aangaan. Er zijn altijd wel redenen excuses te bedenken van waaruit uitstel op de loer ligt..Maar deze keer voelt anders.

Ik heb er vertrouwen in…

Iedere week even verslag uitbrengen, een appje sturen waarop vrijwel direct een antwoord kwam heeft me na 3 maanden gebracht tot waar ik heb willen uitkomen. Ik heb fase 1 doorlopen en dat verliep prima. Ook al lijkt het weinig, nu blijkt maar weer eens dat je echt niet zoveel nodig hebt om geen hongerig gevoel te hoeven krijgen. Vaak eet je vanuit een gewoonte/ gezelligheid…je focus is teveel op eten gericht. Wel kwam ik tijdens fase 2 erachter dat na het vervangen van een product voor vis en/of mager vlees een ware traktatie werden, ik kon er extra van genieten. Bij fase 3 aangekomen genoot ik eveneens van dat stukje fruit. Drie maanden later en 10 kilo lichter vond ik dat de basis voor mezelf er was om fase 4 zelfstandig aan te gaan. Ik ben creatiever en inventiever geworden om af te wisselen met gezonde producten en daardoor is koken nog leuker geworden. Meryem heeft me geweldig op de rails gezet en nu ga ik zelf naar het volgende station. Mocht ik een keer willen uitstappen, dan klop ik volgens afspraak, zeker nog een keer bij Meryem aan!

Of het nu om enkele producten zal gaan die ik afneem, of om haar wijze raad en begeleiding, ik weet dat ik altijd een beroep op haar mag doen. Thanks!!!