Veel vrouwen herkennen het vast en zeker, elk jaar kwam er ongemerkt weer een kilootje bij. Waar deze elke keer nog weg te werken was na een vakantie ofzo, merkte ik dat dit steeds meer moeite kostte. Minder eten was geen optie, het leek er alleen maar bij te komen.

Via een collega die bij Meryem was geweest en die 10 kilo kwijt was, werd het mij duidelijk. Dit wilde ik ook! Zij was zo enthousiast.

Probleem is vaak een juiste datum te prikken want feestjes etc zijn er altijd…en ik besloot half januari te beginnen zodat ik slank de zomer in zou gaan.

Binnen een week was ik bijna 5 kilo kwijt en dit was ongekend. 3,8 kilo aan vet kwijt in 1 week. Deze positieve lijn zette zich voort en ik doorliep alle 4 de fasen probleemloos.
Genoeg keuze in produkten zorgen ervoor dat ik altijd lekker at.

Voorheen stond ik niet graag op een weegschaal maar nu keek ik er naar uit om elke keer bij Meryem te kijken hoe mijn spiermassa toenam en mijn vetpercentage slonk.
Half april was ik 14 kilo kwijt en ik voelde me heerlijk!

Nu, half juli ben ik nog steeds op mijn gewicht en het kost me totaal geen moeite, ik geniet van al het heerlijks en compenseer dit de volgende dag door weer gewoon te eten.

Dankzij Slankkey en zeker door de positieve en stimulerende woorden van Mereyem ben ik zover gekomen en ik blijf onder controle zodat ik mijn gewicht zo kan houden zoals het nu is.

Ik ging dan ook al slank het voorjaar in en heb alle complimentjes over mijn gewicht dankbaar en trots in ontvangst genomen.

Meryem, bedankt!