Mijn Way of life

Toen ik in Juni 2016 terug van vakantie kwam heb ik (na het bekijken van de vakantiefoto’s) de beslissing genomen dat het tijd werd om mijn overtollige kilo’s aan te pakken.
Nee geen grote hoeveelheid kilo’s maar voor mij voldoende om te beslissen dat ik iets moest gaan doen.
Ik had al een paar collega’s in het vizier die al een poosje bezig waren met het koolhydraat-arme dieet via Meryem van Slankkey….
Ondanks deze dames behoorlijke resultaten behaalde was ik sceptisch, eerst maar eens kijken wat die Meryem te melden heeft.
Met enige achterdocht (toch wel) maakte ik een afspraak want ik had in het verleden ook een ‘shake’ trauma opgelopen.
Na een gezellig rustgevend intro-gesprek met Meryem heb ik mijn eerste voorraad ingeslagen want met dit dieet kon ik wel wat.
Nee niet alleen shaken tot je een ons weegt (grappige uitspraak) maar een divers dieet dat je in stapjes terugbrengt naar een normaal voedingspatroon.
Ik heb van alles uitgetest, van pudding tot gebakken ei inclusief de crackers, de dressing enz enz, Ik mocht zelf chocolade repen hebben !!!
Wat een genot ik val af, ik heb geen honger en ik wordt mezelf langzaam bewust van een nieuw ‘eet’ leven.
4 fases,voldoende combinaties, een toffe coach en BAM !!! in Augustus 2016 (3 maanden later) heb ik mijn doel bereikt.
Ieder beleefd het afvallen op zijn/haar manier, dus of het nu gaat of jouw 5/10/20 kilo je moet het zelf doen, en Meryem is er voor jou om je te adviseren als je het effe niet ziet zitten 🙂

Nee ik heb geen honger gehad, Nee ik heb geen dieptepunt gehad, Nee het was niet zwaar, Jaaaaa ik ben Happy met mezelf zoals ik nu ben (na een jaar nog steeds happy)

Dank je wel lieve Meryem voor je steun en je lach.