Ondanks dat ik nog steeds slank was, merkte ik dat er in de afgelopen jaren stiekem een paar kilootjes bij waren gekomen.
Het was al een aantal jaren geleden dat ik met plezier 2 à 3 keer in de week ging sporten en daar met een voldaan en energiek gevoel vandaan kwam.
Ondanks dat ik overdag gezond at, snoepte ik de laatste jaren bijna elke avond wel…… chips, koekjes, chocolade….en mega zakken maltezers waren helemaal favoriet.

Op een zaterdagochtend in december ging ik samen met mijn collega, saampjes op weg naar de kapper, eerst langs Slankkey voor haar afspraak met Meryem. Zo hoorde ik voor het eerst over het proteïne dieet, Ik had immers nog nooit een dieet hoeven volgen in mijn leven. Wat me direct opviel was het enthousiasme waarmee Meryem ons ontving en de stimulans en het vertrouwen waarmee zij de mensen het zelfvertrouwen geeft om dit dieet tot een succes te volbrengen.

Na een week of twee dacht ik; ik wil dit dieet volgen! Ik wil weer dat super platte buikje van een aantal jaar geleden terug, en ik weet dat het kan. Maar Ik wil dit op een verantwoorde manier doen, met goede begeleiding, en niet zomaar zelf iets doen. Maar ik hoorde het commentaar en de reacties al van de mensen om mij heen; “Jij, afvallen??! Je bent al zo slank!! …….maar ik dacht; ik wil niet wachten totdat ik niet meer lekker in mijn vel zit, of wanneer een ander het goedkeurt dat ik wat kilo’s kwijt wil. Mijn gevoel en mijn mening zijn hierin het belangrijkst.

Dus besloot per direct een afspraak te maken bij Slankkey. Nu; 9 weken later, ben ik de 6 kilo kwijt die ik wilde, met een toegenomen spiermassa en veel meer energie dan ervoor. En het platte buikje.

De moraal van mijn succesverhaal is……. dat, ook al wil je maar een paar kilootjes kwijt, je dit op een verantwoorde manier en onder goede begeleiding kunt doen.