Ik ben echt een jojo. Afvallen, aankomen, weer proberen af te vallen en uiteindelijk weer veel meer aankomen dan toen ik begon met lijnen……jaar na jaar hetzelfde liedje.
Ik eet als ik verdriet heb, als ik me niet goed voel, eet ik ook….boodschappen doen als je honger hebt, en alles lusten…dat is mijn verhaal.
Maar toen lag er een briefje in de bus van SlankKey? Ja hoor, dat zal wel! Dacht ik. Ik ga wel sporten. Maar zoals altijd kon ik dat niet volhouden….tot mijn man weer ziek werd, en mijn dochter vertelde dat ik oma zou worden…..ik wilde en kon niet meer wachten. ik voelde me niet meer fijn in mijn lijf….ook had ik al jaren erg veel pijn in mijn spieren. De telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. Meriam wist meteen hoe het zat met mij, ik kon merken dat ze zelf ook wist hoe moeilijk het is om af te vallen, maar ze gaf me moed om te starten.
Het was echt niet zo moeilijk, je weet precies wat je wel of niet mag. Ik viel meteen goed af, merkte het aan alles, voelde me steeds beter! Zelfs de pijnen werden een stuk minder.

Nu ben ik goed bezig
Ik geniet ervan, maar wat nog belangrijker is, ik ben een oma die veel fitter is!

Dankzij de super begeleiding van Meriam, haar enthousiasme en kennis ga ik het halen!