In het voorjaar ben ik bezig geweest met afvallen met de hulp, de stimulans en het enthousiasme van Meryem, én haar weegschaal, die zorgt voor veel belangrijke informatie.
Het lukte niet om het in mijn eentje voor elkaar te krijgen, ondanks dat ik al een periode veel gelegenheid had om te sporten. Er was meer nodig om weer op een goed gewicht te komen.
In eerste instantie vond ik het niet gemakkelijk, mijn werk vraagt nogal eens dat ik samen met opdrachtgevers lunch of dineer. Dat kan ik eigenlijk niet weigeren, maar fase 1 vraagt om strikt te zijn met de producten.
Meryem was heel goed in het meedenken in acceptabele oplossingen! In de eerste periode van het dieet is het resultaat ook zo goed en concreet, dat ik ook zeker wist dat ik het dieet wilde volhouden.
Ik vond het dieet steeds makkelijker worden. Je raakt eraan gewend, maar ik werd steeds beter in het wikken en wegen van wat ik eet ik wel en wat laat ik. Ofwel ik leerde steeds beter om de juiste keuzes te maken.
Gaandeweg leerde ik ook dat het niet allen gaat om de kilo’s die je kwijt raakt, maar ook dat het belangrijk is dat je buikvet verliest, dat je relatief steeds meer spiermassa ontwikkelt etcetera.

Bijzonder was dat ik zelfs in de zomervakantie nog wat bleef afvallen. Dat was me nog niet eerder overkomen! Het vinden van een nieuwe, gezonde balans gaat me goed af.
Ook ben ik enthousiast over dit dieet, omdat ik duidelijk minder cellulitis heb.
Meryem, dank je wel en heel veel succes met Slankkey!

Kortom ik ben blij met de stap, die ik gezet heb en het resultaat is heel erg goed! Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen.