Je kent het gevoel wel. Druk op het werk, weinig beweging en steeds meer kilootjes op de teller.

Zo verging het mij dus ook. Na een intensieve werkdag een heerlijk biertje op de bank, lekker was dat hoor.

Maar ja, dan kom je jezelf op een gegeven moment toch tegen. Ook al had ik hierover menige discussies met mijn vrouw, maar ik durfde er mezelf niet aan over te geven.

Op en zekere dag kwam mijn vrouw thuis van haar werk en vertelde me over haar collega Rian. Die was namelijk naar een slankclub gegaan en de kilo’s die vlogen er af.

Daar moet jij ook eens naar toe gaan zei ze tegen mij. Maar ik bleef terughoudend. Dat is toch niets voor mij. Geen lekker eten meer, geen heerlijke biertjes meer, dan wordt je leven toch wel erg saai. Dus ik bleef maar weerstand bieden. Inmiddels merkte ik wel dat mijn gezondheid te wensen over liet en dat ik steeds meer kwaaltjes kreeg. Maar even de telefoon pakken en een afspraak maken? Vergeet het maar. Op een zekere zaterdagmiddag ergens begin februari 2016 kwamen we Rian in het winkelcentrum tegen. Ze vertelde vol lof over SlankKey en ik moet eerlijk bekennen, ik luisterde aandachtig. Mijn vrouw had dat blijkbaar gemerkt en eenmaal thuis gekomen begon ze meteen weer over afvallen. Uiteindelijk heb dan toch de knoop maar doorgehakt en heb ik, puur om me te laten informeren, een afspraak gemaakt bij SlankKey. Op vrijdag 12 februari 2016 om 11:00 uur was het dan zover. Mijn vrouw was meegegaan om te horen hoe het allemaal in zijn werk ging. De wijze waarop Meryem het product presenteerde was overduidelijk en ik was dus al snel overtuigd. Dit zou ik ook wel kunnen!!!

Na een hele berg producten mee naar huis te hebben genomen ben uiteindelijk (met een startgewicht van 114 kilo) op maandag 15 februari mijn eerste shake genomen.

De strijd tegen de kilo’s was begonnen. Na een week had ik mijn eerste weegmoment. Mijn hemel zeg, ik was al zowaar 4 kilo afgevallen. En het kostte me eigenlijk helemaal geen moeite. Dat eerste resultaat alsmede het enthousiasme van Meryem geeft je natuurlijk wel een hele grote stimulans om dan door te aan. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben nu inmiddels zo’n kleine 5 maanden verder en het resultaat mag er zijn hoor. Ik zit nu rond de 90 kilo. We zijn in de tussentijd ook nog heerlijk met vakantie geweest en zelfs in die periode was ik nog niet aangekomen. Ook lichamelijk gaat het allemaal prima. Alle kwaaltje zijn samen met de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik voel me dus helemaal TOPPIE. Om nog even heel eerlijk te zijn wil ik nog één ding kwijt. Was ik al die jaren maar niet zo eigenwijs geweest en had ik maar eerder naar mijn vrouw geluisterd.

Ik kan iedereen aanraden om met behulp van SlankKey aan je gewicht, en uiteindelijk ook je gezondheid, te gaan werken hoor.