Ik ben nooit echt slank geweest maar eind 2011 was de druppel, de weegschaal gaf 91 kilo aan. Ik begreep er niks van want zo gek at ik nou ook weer niet. Aangezien ik ook allerlei klachten kreeg ben ik toch maar naar de dokter gegaan. En ik kreeg te horen wat ik al vreesde, mijn schildklier werkte te langzaam.

Dus begin 2012 ben ik met medicijnen begonnen, maar de kilo’s gingen er maar niet af. Toen heb ik besloten om een dieet te volgen, het ging langzaam maar uiteindelijk was ik in september 2012, 20 kilo afgevallen. Ik was het diëten wel een beetje beu, er ging niks meer af dus toen ben ik gestopt.

Een tijdje ging het heel goed, maar langzaam aan begon ik weer wat aan te komen. In januari zat ik alweer aan de 76 kilo. Ik was het helemaal beu en na een advertentie op facebook gezien te hebben van slankkey besloot ik om gewoon een mailtje te sturen. Ik had natuurlijk wat vragen of het dieet wel paste bij mijn langzaam werkende schildklier.

Toen ik begreep dat mijn schildklier problemen geen probleem gaven met het dieet heb ik meteen een afspraak gemaakt. Mereyem had alles duidelijk uitgelegd en ik was meteen enthousiast. Bij de afspraak bleek ook dat het dieet wat ik had gevolgd al mijn spiermassa had laten verdwijnen. Daar schrok ik wel van, je denkt toch goed te doen met een dieet.

Op maandag 27 januari ben ik dus vol goede moed begonnen met mijn shakes, soepjes, repen en vooral veel groente. Veel mensen vroegen mij of ik geen honger had, nou ik heb heel het dieet geen één keer honger gehad. Wel heb ik wat moeilijke momenten gehad, zoals mijn vakantie in Turkije. Ik mocht toen gelukkig weer koolhydraat arm brood eten, dat had ik dus ook meegenomen. Maar ja al het Turkse eten is zo lekker en mijn schoonmoeder moest ik ook een paar keer vertellen dat ik het echt niet mocht hebben. Maar de aanhouder wint, na de vakantie was ik gewoon afgevallen.

Elke week was het weer spannend is er wat af, en dan na mijn weegmoment dacht ik yes, weer een stuk dichter bij mijn streefgewicht. Al mijn kleding werd nu echt te groot, eindelijk kon ik kopen wat ik wilde en niet meer bang zijn dat het misschien niet zou passen. Na enige tijd was het dan zo ver, ik had mijn streef bericht bereikt!

Ik ben zo blij dat ik heb doorgezet en dit dieet ben gaan doen, ik val zelfs nu nog wat af. Ik kan het iedereen aanraden en als mensen er naar vragen ben ik de eerste die het dieet aan zal bevelen!

Bedankt Mereyem