Mijn naam is Maaike van Santen en ik ben 28 jaar oud.

Ik wil graag mijn succesverhaal met jullie delen!

Na mijn vakantie in de zomer van 2020 was ik het helemaal zat. Ik was té zwaar en ik kon niet meer bij reguliere winkels shoppen, of een leuk badpak bestellen voor de vakantie.

Ik begon vol goede moed met een Keto dieet op eigen kracht, maar het ging te langzaam. Ik had geen stok achter de deur. Geen hulp of iemand waar ik vragen aan kon stellen. Ik wilde het bijna opgeven.

Ik heb daarom in januari 2021 contact opgenomen met Meryem om te vragen of zij mij kon begeleiden. Zij zorgde meteen -ondanks de lockdown- dat ik aan de slag kon. Door haar enthousiasme ben ik maar gelijk begonnen. Elke vrijdagochtend ging ik wegen. Na mijn eerste week vond ik het spannend. Wat zou de weegschaal zeggen? Ben ik wat kwijt? En ja hoor! Meteen 4 kilo eraf. Yes!!! Dit gaf mij de motivatie om door te gaan. Sindsdien gaat het als een trein. Elke vrijdagochtend heb ik een mini feestje, een mini overwinning. Inmiddels ben ik 30 kilo kwijt! Ik kan eindelijk weer bij die leuke reguliere winkels shoppen! Wat voel ik mij fantastisch!

Het is een hele ‘journey’ geweest met ups en downs. Natuurlijk heb ik ook dagen gehad dat ik het moeilijk had. Ik wilde weer in mijn oude patroon terugvallen. Tijdens zo’n periode kon ik steun vinden bij Meryem. Zij kon mij hierin begeleiden en ervoor zorgen dat ik toch weer de motivatie had om door te gaan. Het was het niet waard om af te wijken. En daar heeft ze gelijk in! Je kunt haar gewoon een berichtje sturen en zij helpt je er doorheen.
Zit je op een feestje met een borrelplank voor je neus? App Meryem en maak een foto. Zij bekijkt dan wat je eventueel mag en hoeveel. Dit kun je bij geen enkele coach doen, maar wel bij Meryem. Daarom ben ik zo blij met haar!

Maar uiteraard gaat het niet alleen om het eten. Het gaat erom dat je je mindset verandert, zodat je niet alleen afvalt, maar ook op gewicht blijft. Meryem laat mij inzien hoe het lichaam werkt en waar je rekening mee moet houden. Je hebt immers levenslang! Hoe houd je je streefgewicht vast? Waar let je op? Zij helpt jou hierbij zodat je zelf bewust bent wat je eet.

Twijfel je? Weet je niet of het je gaat lukken?
Niet doen! Het gaat je lukken, want het is mij ook gelukt! De producten zijn super lekker, de begeleiding is geweldig en elke week is een feestje. Wat wil je nog meer?

Ik ga lekker door en samen met Meryem weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht ga bereiken. Na het behalen van mijn doel blijf ik bij Meryem langskomen om mijn gewicht in de gaten te houden. Zo zorg ik ervoor dat ik op het gewenste gewicht blijf.

Bedankt voor al jouw hulp Meryem!!
Jij verandert mensenlevens met jouw enthousiasme en positiviteit!