Hallo, wij zijn Margareth en Frans, een echtpaar van 61 en 64 jaar. We vechten al ons hele leven tegen overgewicht en eigenlijk hadden we de hoop op een goed gewicht al opgegeven. Tot een vriendin mij een foto gaf die ze van mij (Margareth) gemaakt had. Vreselijk, ik heb hem meteen toen ze weg was verscheurd!

Via mijn zus ben ik aan het adres van Meryem gekomen. Ik heb de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. Dat was het begin van een nieuw leven!

Er zijn niet zoveel dieten die ik nog niet geprobeerd heb. Ook proteine dieet. Ik viel vooral in het begin goed af maar dan kwam de klad er weer in. Ook onder begeleiding van een dietiste ging maar een tijdje goed. Het duurde te lang en ik hield het niet vol. Wat ik nodig had was een goed dieet met snel resultaat en goede begeleiding. En dat is precies wat Meryem biedt.

Natuurlijk moet je het wel zelf doen. En zijn er ook dips. Maar lang niet zoals bij andere dieten. Echt honger had ik niet en het snelle resultaat stimuleert ook. Had ik eens een dip dan wist Meryem mij er steeds weer doorheen te slepen.

Al snel besloot mijn man om ook mee te gaan doen. Ondertussen hebben we allebei ons streefgewicht gehaald. En zijn we een heel ander mens geworden. Energieker en zelfverzekerder, wat een goed gewicht allemaal niet voor je kan doen!

Nu is het zaak om op gewicht te blijven. Maar ook daar helpt Meryem ons mee. Want de begeleiding gaat door zolang als wij daar behoefte aan hebben.

Wij zijn dolblij dat we de stap gezet hebben. En we kunnen het iedereen aanraden. Kies voor jezelf en pak de telefoon. Over een paar maanden zul je er dolblij om zijn!

Meryem bedankt!!