Ik ben al een tijdje in de overgang en voelde me niet lekker in mijn lichaam zitten. Ik voelde me erg opgeblazen maar wat ik ook deed ik viel wat af maar kwam weer aan. Begin October zat ik bij de kapper en zag daar de foldertjes van SlankKey liggen en stopte er 1 in mijn tas. Er zat nog een andere vrouw in de kapsalon en we raakten aan de praat en heel toevallig het was Meryam de Groot van SlankKey. Ik dacht dit heeft zo moeten zijn en heb besloot het een kans te geven.

Mijn man en ik gingen nog een weekje weg en omdat ik die week niet wilde lijnen heb ik samen met Meryam besloten om na die week te beginnen.

Vrijdag 17 november was het zover en ik moest wel even slikken toen ik op de schaal ging staan 78.3 kg zo zwaar had ik nog nooit gewogen. Mijn metabolische age was ook niet zo fraai 65 jaar en ik ben pas 50.

Vol goede moed begon ik aan de eerste weken het ene product vond ik lekkerder dan de andere maar ik kon het goed volhouden en na 3 weken was ik al 5 kg afgevallen. Daarna kwamen de feestdagen en met behulp van Meryam ben ik al met fase 2 begonnen zodat ik meekon doen met de feestdagen. Ik viel niet veel af maar kwam ook niet aan.

Ik ben nu 12 kg afgevallen en hoewel ik nog graag 2 kg gewicht wil verliezen ben ik dik gestreden. Ik voel me niet meer opgeblazen en zit beter in mijn vel. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en de producten van SlankKey ben gaan gebruiken.