Succes verhaal

Na vele pogingen proberen zelf af te vallen was ik er klaar mee. Een vriendin vertelde mij over haar moeder dat die veel afgevallen was bij slankey en zo kwam ik bij Meryem terecht.

Bij het intake gesprek voelde ik meteen al een fijne sfeer en ben ik begonnen aan mijn avontuur bij Slankey. Mijn doel was om 10 kilo af te vallen. Door de goede begeleiding van Meryem ging het super snel, de eerste kilo’s vlogen eraf en ik voelde me elke keer weer beter toen ik bij haar kwam. In het begin was het voeding schema wel lastig en zwaar maar na een tijdje was ik er aan gewend.

Nu zit ik in de laatste fase van het afval proces en ben ik bijna bij het eind. Nog 1 kilo te gaan! En dan zit ik op mijn streef gewicht, dan ben ik 15 kilo afgevallen. Ik voel mezelf fijner in me lijf, fit en meer zelfverzekerd. Ik ben een nieuwe levensstijl begonnen, ik let op wat ik eet en ben bezig met compenseren. Ook sport ik nu sinds 3 maanden 3 of 4 keer per week bij de sportschool. Dus wacht niet meer en pak je kans bij Slankey en neem contact op met Meryem. Ze is een super coach en helpt je je doel te bereiken. Groetjes Naomi