Soep en groente dieet, ziekenhuisdieet, Sonja Bakker, dieet/voeding apps en vooral mezelf veel lekkers onthouden.
Al jarenlang ben ik een strijd tegen de kilo’s aan het voeren. Afvallen en vervolgens weer twee keer zo snel aankomen. Ik werd er gedemotiveerd en onzeker van. Waarom lukt het mij niet? Is het zo moeilijk om die paar kilo af te vallen?
Daarnaast had ik eigenlijk één grote wens! Een van mijn beste vriendinnen zou gaan trouwen op 24 juni 2016, ik als getuige, hoe geweldig zou het zijn als ik in een strak jurkje naast haar die dag zou mogen stralen!

Ik hoefde nooit heel veel af te vallen. Ik woog 80 kg en wilde rond de 70 kg wegen. Ik ben in januari 2016 begonnen met Weight care, al snel merkte ik dat ik ongelukkig werd van alleen shakes en repen, 2 kg was ik afgevallen en ik wilde dit hoe dan ook vasthouden en doorgaan met afvallen.

Dagelijks kwam ik langs het huis van Meryem gereden. De grote letters SlankKey trokken mijn aandacht en ik besloot om SlankKey te googelen. Ik kwam op de site terecht en las de succesverhalen. Na het lezen van een aantal van deze verhalen was ik overgehaald. Ik besloot om Meryem op te bellen en een afspraak te maken. Al snel (februari) mocht ik langskomen voor een intakegesprek en tijdens diezelfde afspraak is het roer meteen omgegaan. Per direct zou ik beginnen!

Mijn startgewicht was 78 kg en in overleg met Meryem hebben we toen mijn streefgewicht bepaald;
65 kg!!! Ik kon het niet geloven dat dit überhaupt haalbaar zou kunnen zijn.
In fase 1 ging het afvallen snel, de eerste week viel ik 3,8 kg af! Na drie weken mocht ik naar fase 2, nooit gedacht dat ik in deze fase zo zou genieten van kaas en vleeswaren. Prima om vol te houden! In fase 2 had ik mijn streefgewicht behaald! 65 kg, wat een overwinning!
Na het behalen van streefgewicht ben ik naar fase 3 gegaan en al snel kwam DE datum van de bruiloft van mijn vriendin in zicht, ik had inmiddels DAT jurkje gekocht waar ik al jaren over gedroomd had, maar het zou nog mooier zitten als ik nog iets meer zou afvallen. Op de dag voor de bruiloft had ik mijn meetmoment: 62,7 kg.

Het gevoel wat ik op de bruiloft had is in een woord uit te drukken: TROTS! Trots op de liefde tussen mijn vriendin en haar man maar daarnaast ook trots op mezelf. Ik had/heb de strijd eindelijk gewonnen!
Na de bruiloft kreeg ik deze foto toegestuurd en ik kon maar niet stoppen met kijken naar mezelf.

Meryem, ik wil je nogmaals bedanken voor de manier waarop je me gecoacht hebt, maar vooral voor het geloven in mij! Dit heeft mij ontzettend geholpen!