Mijn ontdekking met Slankkey was via een kennis. In de eerste instantie was ik heel onzeker over mezelf en ik had mijn twijfels of het überhaupt wel zou werken. Maar ik was vastberaden om af te vallen! In verleden had ik een paar diëten geprobeerd op mijn eigen manier, b.v weinig eten en veel bewegen, ondanks alles te hebben geprobeerd kon ik geen resultaat zien.

Het eerste gesprek met Meryem was een goed begin, ze gaf mij de nodige informatie en de motivatie die ik nodig had. Na het eerste gesprek besloot ik om te beginnen. De eerste week was voor mij moeilijk omdat ik de producten niet kende en even niet wist hoe en wanneer ik ze kon gebruiken, was even puzzelen voor mij. De eerste week had ik vla en soep genomen na een bepaalde tijd begon dat even saai te worden en al heel had ik de pannenkoek, omelet, reep chocolade, en heerlijke wafels ontdekt nou dat was een feest voor mij. Hoe meer je uit het assortiment kiest hoe makkelijk het gaat. Uiteindelijk had ik mijn ideale gewicht bereikt maar ik moest nog een aantal weken in de gaten houden om geen jojo effect te krijgen …en ja hoor ik was zelfs afgevallen in de rust periode dus geen jojo effect gehad. Mijn avontuur is met trots beëindigd bij Slankkey.

Mijn dochter van 10 had ook gewicht problemen en ook zij is dankzij slankkey afgevallen. Moeder en dochter goed gemotiveerd door Meryem, we hebben genoten van de lekkere producten!
Hierbij wil ik Meryem nogmaals bedanken voor haar steun en de fantastische begeleiding en natuurlijk haar vriendelijkheid. Ik heb mijn vriendinnen ook over slankkey verteld en aangeraden om te beginnen. Het is zeker een aanrader ik zou zeggen mensen als je zelfvertrouwen weer terug wilt en een slanke body aarzel geen moment …. nogmaals bedankt Meryem, bedankt Slankkey …

Şermin Yiğit.