Mijn naam is Thea en leeftijd is 62 jaar. Zoals zo vele met mij had ik in januari 2013 het goede voornemen om af te vallen. Gelukkig had ik in december op het Wagnerplein een cheque zien liggen van SlankKey en heb ik uiteraard op de site gekeken.Het eerste gesprek was op 3 januari 2013 en ik had zoiets van baat het niet dan schaad het niet. Gelijk begonnen en Meryem had gezegd dat je de eerste twee dagen hoofdpijn kon krijgen, maar als je veel water gaat drinken dat je daar dan minder last van had.

Ik heb toen 2 van de staafjes genomen die je met 1 liter water moest aanmaken, zodat ik zeker wist dat ik aan mijn 2 liter water kwam. Dat was toen namelijk een groot probleem voor mij. Gelukkig nu een heel stuk minder. Want alles wordt in de gaten gehouden door Meryem.

Die eerste 2 dagen heb ik dan ook nauwelijks hoofdpijn gehad.

Het afvallen ging als een speer. Iedere week op de weegschaal gestaan bij Meryem en altijd was eraf. Ik eet en mag nu weer alles, maar uiteraard wel met mate. Ik let nu veel meer op de koolhydraten.

Op het overzicht wat je iedere week ontvangt als je bij Meryem op de weegschaal staat, gaf op 3 januari 2013 aan dat mijn leeftijd door mijn gewicht 77 jaar was, nu is dat 59 jaar terwijl ik 62 ben. Dus dit is heel netjes. Ik voel me uitstekend zit goed in mijn vel en ben heel blij dat me dit gelukt is.

Ik heb goede hulp gehad van Meryem en de producten smaakten allemaal even lekker. Blijf nog wel bij Meryem komen voor de bekende stok achter de deur, maar tot nu toe is er nog niets bijgekomen, zelf nog wat eraf. Ik kan dit iedereen aanraden, het is heel goed vol te houden en je voelt je er ook prima bij.