Ik ben iemand die al van kind af aan overgewicht heeft. Ik heb allerlei soorten diëten gedaan om van mijn kilo’s af te komen, maar niks heeft geholpen. Om af te kunnen vallen moet de knop in je hoofd om zijn en moet je een dieet hebben dat in het begin snel resultaat laat zien. Wanneer ik een dieet volgde en nauwelijks afviel werkte het demotiverend en stopte ik er weer mee. Ik denk dat iedereen die wil afvallen graag in het begin snel resultaat wil zien, omdat je daar gemotiveerd van raakt en je dan doorzet.

Ik ben uiteindelijk ‘overgehaald’ door mijn moeder en zusje om het proteïne dieet te gaan volgen. We hadden al een aantal mensen in onze omgeving gezien die het proteïne dieet volgden en daarmee veel kilo’s zijn afgevallen.Toen heb ik het een kans gegeven en heb ik contact met Meryem opgenomen. Toen ik startte aan het dieet woog ik bijna 130 kilo. Mijn eerste weegmoment maakte mij zo blij en vrolijk en gaf mij de kracht en motivatie om door te gaan. De weegmomenten en de coaching van Meryem werken ontzettend motiverend. Ik weet zeker dat als je je best doet en je je aan het dieet houdt je alles kunt bereiken. Ik had nooit durven dromen dat ik een gewicht zou bereiken die ik nu heb bereikt.

Je krijgt heel veel zelfvertrouwen en ik heb overal weer zin in.

Sinds eind april ben ik helemaal gestopt met mijn producten en ik let sindsdien op mijn eten. Ik ben niet aangekomen ik ben zelfs nog 3 kilo zelfstandig afgevallen, nadat ik gestopt ben met het dieet. Je hoeft niet bang te zijn dat je aankomt, zolang je maar blijft opletten.

Ik heb mijn doel bereikt en ik raad dit dieet iedereen aan.

Meryem, ik ben je diep uit mijn hart zó dankbaar!