Beschrijving
Ingrediënten
Gehydrolyseerd collageen [rund]; tomaat [25%]; aroma’s; kruiden (ui, knoflook, peterselie); zout; kleurstof (paprika-extract); verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom, johannesbroodpitmeel); antiklontermiddelen (magnesiumcarbonaat, rozemarijnextract, alfatocoferolen).
Bereidingswijze
1. Schenk 50 à 60 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3 tot 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.
1. Schenk 200 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost. 3. Plaats de shakebeker zonder deksel in de magnetron en verhit de champignonsoep gedurende een minuut op de hoogste stand
Voedingswaarde
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (25 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.436 | 359 |
Energie (kcal) | 339 | 85 |
Vetten (g) | 1,2 | 0,3 |
-wv.verzadigd (g) | 0,3 | 0,1 |
Koolhydraten (g) | 20 | 5,0 |
-wv.suikers (g) | 16 | 4,0 |
Vezels (g) | 4,0 | 1,0 |
Eiwitten (g) | 60 | 15 |
Zout (g) | 4,9 | 1,2 |
Aanbeveling dieet
Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.