Mediterrane Omelet

2,75

Mediterrane Omelet. Een zeer smaakvol goed gekruide omelet, niet van een echte omelet te onderscheiden!

  • Vol eiwitten
  • Healthy lunch
  • In no-time bereid
Categorieën: ,

Ingrediënten

Ei-eiwit- & eigeelpoeder [44%]; melkeiwit (emulgator (lecithinen)); gedroogde groenten [5,1%] (tomaat, ui, rode peper); kruiden en specerijen (paprika, kurkuma, peterselie, tijm, knoflook, basilicum, majoraan); zout; aroma’s; antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); vitaminen (C, B3, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12).

Bereidingswijze

1. Schenk 50 à 60 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3 tot 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

1. Schenk 120 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.559 390
Energie (kcal) 369 92
Vetten (g) 5,5 1,4
-wv.verzadigd (g) 1,7 0,4
Koolhydraten (g) 7,6 1,9
-wv.suikers (g) 2,6 0,7
Vezels (g) 1,9 0,5
Eiwitten (g) 71 18
Zout (g) 3,9 0,98
Calcium (mg) 616 (77%*) 154 (19%*)
Fosfor (mg) 478 (68%*) 120 (17%*)
Vitamine A (µg) 480 (60%*) 120 (15%*)
Vitamine C (mg) 48,0 (60%*) 12,0 (15%*)
Vitamine E (mg) 7,20 (60%*) 1,80 (15%*)
Vitamine B1 (mg) 0,70 (64%*) 0,18 (16%*)
Vitamine B3 (mg) 9,60 (60%*) 2,40 (15%*)
Vitamine B5 (mg) 3,60 (60%*) 0,90 (15%*)
Vitamine B8 (µg) 30,0 (60%*) 7,50 (15%*)
Vitamine B9 (µg) 120 (60%*) 30,0 (15%*)
Vitamine B12 (µg) 1,50 (60%*) 0,38 (15%*)

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal).

Aanbeveling dieet

Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.