Flensje Appel Karamel

2,75

Met het flensje appel & karamelsmaak hoef je geen extraatjes tijdens het bereiden toe te voegen. Hierdoor kun je zorgeloos van dit heerlijk flensje genieten.

  • Vol eiwitten
  • Onweerstaanbaar lekker
  • Goede start van de dag
Categorieën: ,

Beschrijving

Ingrediënten

Ei-eiwit & eigeelpoeder; tarweglutenmelkeiwit (emulgator (lecithinen) [soja]); tarwemeel; sacharose; appelvlokken [2,5%] (appel, sacharose, maïszetmeel); rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten) [tarwe]; aroma’s; antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); vitaminen (C, E, B3, A, B5, B12, B6, B1, B2, B9, B8); maltodextrine.

Kan sporen van ei bevatten.

Bereidingswijze

1. Schenk 220 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
2. Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost.

1. Schenk 75 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.661 415
Energie (kcal) 393 98
Vetten (g) 7,7 1,9
-wv.verzadigd (g) 2,3 0,6
Koolhydraten (g) 20 5,0
-wv.suikers (g) 9,7 2,4
Vezels (g) 0,8 0,2
Eiwitten (g) 61 15
Zout (g) 1,1 0,27
Fosfor (mg) 448 (64%*) 112 (16%*)
Vitamine A (µg) 480 (60%*) 120 (15%*)
Vitamine C (mg) 48,0 (60%*) 12,0 (15%*)
Vitamine E (mg) 8,10 (68%*) 2,03 (17%*)
Vitamine B1 (mg) 0,70 (64%*) 0,18 (16%*)
Vitamine B2 (mg) 1,60 (114%*) 0,40 (29%*)
Vitamine B3 (mg) 9,60 (60%*) 2,40 (15%*)
Vitamine B5 (mg) 4,90 (82%*) 1,23 (20%*)
Vitamine B6 (mg) 0,90 (64%*) 0,23 (16%*)
Vitamine B8 (µg) 39,0 (78%*) 9,75 (20%*)
Vitamine B9 (µg) 179 (90%*) 44,8 (22%*)
Vitamine B12 (µg) 2,10 (84%*) 0,53 (21%*)

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal).

Aanbeveling dieet

Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.