Havermout Appel Kaneel

2,75

Lekkere Appel-Kaneel Havermout voor in de ochtend! Deze havermout is zo heerlijk, je hoeft hem niet enkel in de ochtend te eten! Nu met verbeterde receptuur!
  • Nieuw: verbeterd recept!
  • Smaak van havermout met appel-kaneel
  • Verantwoord ontbijt
Categorie:

Beschrijving

Ingrediënten

Melkeiwitten (emulgator (lecithine)); havervlokken [33%]; sojaeiwitten (emulgator (lecithinen [soja])); aroma’s; zout; antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); verdikkingsmiddel (xanthaangom); zoetstof (aspartaam [bevat een bron van fenylalanine]; vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); kaneel [0,3%]; L-methionine; kleurstof (karamel); maltodextrine.

Bereidingswijze

1. Schenk 100 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.

Tip: indien gewenst warm te eten zet je de havermout gedurende één minuut in de magnetron en laat je het even staan zodat de havermout wat dikker wordt.

Voedingswaarde

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.521 380
Energie (kcal) 359 90
Vetten (g) 3,5 0,9
-wv.verzadigd (g) 0,9 0,2
Koolhydraten (g) 22 5,5
-wv.suikers (g) 2,2 0,6
Vezels (g) 4,5 1,1
Eiwitten (g) 58 15
Zout (g) 1,4 0,35
Calcium (mg) 590 (74%*) 148 (18%*)
Fosfor (mg) 581 (83%*) 145 (21%*)
Vitamine A (µg) 480 (60%*) 120 (15%*)
Vitamine C (mg) 48,0 (60%*) 12,0 (15%*)
Vitamine E (mg) 7,20 (60%*) 1,80 (15%*)
Vitamine B1 (mg) 0,66 (60%*) 0,17 (15%*)
Vitamine B2 (mg) 0,84 (60%*) 0,21 (15%*)
Vitamine B3 (mg) 9,60 (60%*) 2,40 (15%*)
Vitamine B5 (mg) 3,60 (60%*) 0,90 (15%*)
Vitamine B6 (mg) 0,84 (60%*) 0,21 (15%*)
Vitamine B8 (µg) 30,0 (60%*) 7,50 (15%*)
Vitamine B9 (µg) 120 (60%*) 30,0 (15%*)
Vitamine B12 (µg) 1,50 (60%*) 0,38 (15%*)

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal).

Aanbeveling dieet

Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.