Pannenkoek Naturel

2,75

Lekker zoete pannenkoek voor elke fase uit het eiwitdieet! Als ontbijt of als avondeten, deze pannenkoek zal je blijven smaken!
  • Vol eiwitten
  • Eenvoudige bereiding
  • Goede start van de dag
Categorieën: ,

Ingrediënten

Melkeiwitten (emulgator (lecithinen)); ei-eiwitpoeder; tarweglutentarwemeel; sacharose; tarwevezel; verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom); rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten [tarwe]); aroma’s; zout; melkmineralen; vitaminen (C, E, B3, A, B5, B12, B6, B1, B2, B9, B8); maltodextrine.

Bereidingswijze

1. Schenk 50 à 60 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3 tot 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

1. Schenk 75 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.505 376
Energie (kcal) 356 89
Vetten (g) 3,0 0,8
-wv.verzadigd (g) 1,4 0,4
Koolhydraten (g) 20 5,0
-wv.suikers (g) 8,1 2,0
Vezels (g) 5,2 1,3
Eiwitten (g) 60 15
Zout (g) 1,3 0,33
Calcium (mg) 658 (82%*) 165 (21%*)
Fosfor (mg) 530 (76%*) 133 (19%*)
Vitamine A (µg) 480 (60%*) 120 (15%*)
Vitamine C (mg) 48,0 (60%*) 12,0 (15%*)
Vitamine E (mg) 7,20 (60%*) 1,80 (15%*)
Vitamine B1 (mg) 0,70 (64%*) 0,18 (16%*)
Vitamine B2 (mg) 1,50 (107%*) 0,38 (27%*)
Vitamine B3 (mg) 9,60 (60%*) 2,40 (15%*)
Vitamine B5 (mg) 4,10 (68%*) 1,03 (17%*)
Vitamine B8 (µg) 100 (200%*) 25,0 (50%*)
Vitamine B9 (µg) 164 (82%*) 41,0 (20%*)
Vitamine B12 (µg) 2,90 (116%*) 0,73 (29%*)

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal).

Aanbeveling dieet

Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.