Beschrijving
Ingrediënten
Tarwegluten; soja-eiwitisolaat; erwteneiwit; wei-eiwit [melk]; tarwevezels; ei-eiwit [5%]; verdikkingsmiddel (guargom).
Bereidingswijze
1. Schenk 50 à 60 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3 tot 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.
1. Breng water met wat zout aan de kook en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Kook de pasta twaalf tot vijftien minuten. 3. Giet vervolgens het water af.
Voedingswaarde
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (30 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.571 | 471 |
Energie (kcal) | 372 | 112 |
Vetten (g) | 3,7 | 1,1 |
-wv.verzadigd (g) | 1,2 | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 20 | 6,0 |
-wv.suikers (g) | 0,8 | 0,2 |
Vezels (g) | 8,0 | 2,4 |
Eiwitten (g) | 61 | 18 |
Zout (g) | 1,1 | 0,33 |
Aanbeveling dieet
Richtlijnen fase 1 & 2 van het proteïnedieet:
• Max 45 gram koolhydraten per dag
• Polyolen tellen niet mee als koolhydraten, deze kun je dus aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.
• Ongeveer 1 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht.